Один з найдавніших пабів Уельсу, The Lamb, закрився ще у 2023 році. Здавалося, його історія могла б завершитися тут. Проте Владислава вирішила врятувати заклад і подарувати йому друге життя. Вже 1 березня паб знову відчинив свої двері для відвідувачів і відсвяткував своє 160-річчя.
Як Владислава врятувала кафе
Владислава сказала, що їй дуже подобається у Ньюпорті. Це місто має великий потенціал, а також тут живуть дуже доброзичливі та щирі люди.
Але центр Ньюпорта виглядає занедбаним, я хочу це змінити, тут багато людей, які важко працюють, і їм потрібно мати місце, куди вони можуть прийти і де їх гарно обслуговують, – розповіла Владислава.
Проте броварня Tiny Rebel вирішила закрити паб "The Lamb". Їх рішення було обгрунтоване тим, що кількість відвідувачів зменшилася, а ціни лише зросли. У асортименті пабу були особливі крафтові елі, лагери, сидри та інші алкогольні напої з Уельсу та інших регіонів Великої Британії. Владислава вирішила врятувати паб, вона зауважила, що тепер вони також пропонуватимуть українські напої.
"У мене є пляшка шампанського з Бахмута, де раніше був завод з виробництва ігристого вина, зараз цього вина там немає, принаймні на даний момент", - зауважила Владислава.
Друзі врятували паб, допомігши їй. Вони зібрали понад 25 000 фунтів стерлінгів (близько 34 000 доларів) на реконструкцію будівлі.